Tratament ideal pentru noua ta achiziție
Detalierea și îngrijirea unei mașini noi este un serviciu pe care îl oferim la Polish AutoSpa, astfel încât să puteți începe detalierea și astfel să vă protejați mașina nouă cu cele mai bune produse de pe piață.

Având în vedere reglementările actuale ale vopselei, se utilizează calități și grosimi mai mici. Un tratament sau acoperire, pe lângă facilitarea întreținerii curățării, protejează vopseaua pentru a evita deteriorarea prematură datorită calităților actuale utilizate.

Protectie

Acest serviciu reduce microzgarieturile foarte ușoare, deoarece include un lac fin de finisare care adaugă, de asemenea, un plus de strălucire. După lustruire, vopseaua și opțional jantele și materialele plastice sunt protejate cu un tratament ceramic care oferă o durată garantată de până la 60 de luni pe vopsea și 12- 18 luni pe jante și pana la 12luni pe materialele din plastic. Avem grijă pentru mașinile noi, astfel încât să arate întotdeauna impecabil .

Impecabila

Detaliile de protecție ale unei mașini constau într-o spălare manuală exterioară, curățarea jantelor, decontaminarea vopselei chimica si mecanica, tratarea / protejarea atat cu protectii ceramice, coatinguri cat si cu ceara lichida sau solida, recondiționarea plasticului exterior și curatarea si protejarea geamurilor. Jantele și materialele plastice exterioare pot fi, de asemenea, protejate, pentru a obține un finisaj impecabil pe toate suprafețele.

Atentie

Lăsați mașina protejată cât mai bine posibil pentru a evita ca pe termen mediu să se observe semnele unei îngrijiri deficitare.

Cu o durată garantată de până la 60 de luni reale, o acoperire ceramică va fi întotdeauna cea mai bună opțiune din punct de vedere al calității / prețului.