Detailing-ul auto include îngrijirea mașinii în întregime, până la cel mai mic detaliu. Cu această metodă de detaliere și lustruire a mașinilor pe care o oferim în Pitesti, este posibil să profitați la maximum de vehicul folosind cele mai bune produse și tehnici adecvate pentru detalierea, lustruirea, curățarea și protecția oricărei suprafețe.

În primul rând, detaliile exterioare pot fi clasificate în mai multe faze, cum ar fi:

PRE-SPALARE

Curățarea înainte de spălare, pentru a îndepărta murdăria.

SPALAT

Spalat manual cu metoda cu două galeti,una cu apă și sampon cu PH neutru, alta cu doar apă de clătire. Purtam întotdeauna o mănușă moale din lână de miel sau microfibre.

Decontaminat

Este procesul cel mai important inainte de corectarea lacului. Pentru a elimina particulele de murdărie, cum ar fi bitum, rasina de copac sau particule mici ce nu pot fi vazute cu ochiul liber este nevoie de procesul de decontaminarea chimica cat si mecanica.

CORECTIE LAC

Cel mai important pas de detaliere.
Starea inițială a lacului va fi recuperată prin corectarea micro-zgârieturilor și asigurarea strălucirii maxime.

TRATAMENTUL VOPSELEI

De asemenea, protejarea vopselei după lustruire este foarte importantă. Recomandăm întotdeauna utilizarea tratamentelor ceramice pentru a obține cea mai bună protecție cu o durată de pana la 5ani.

JANTE

Jantele bine îngrijite și protejate fac ca mașina să arate mult mai bine. Ne ocupăm întotdeauna de acest detaliu.

Cu detalii, este posibil să se mențină starea perfectă a unei mașini de ani de zile sau să se recupereze starea inițială. De asemenea, facilitând curățarea acestuia.

Dacă aveți o mașină cu ani de utilizare și doriți să recuperați strălucirea, reflexia și perfecțiunea vopselei, de asta aveți nevoie. Lustruirea corectă îmbunătățește starea generală a oricărei vopsele.

Dacă mașina isi păstreaza lacul în stare bună, este evitată deprecierea pe care o presupune o revopsire.

Prin urmare, cu un detailing auto exterior cat si interior pe care il oferim la POLISH AUTO SPA facem ca masina dumneavoastra să arate chiar mai decât atunci când a fost noua.
Protejati-va masina cât mai bine posibil pentru a evita ca pe termen lung să se observe semnele unei îngrijiri nepotrivite. Cu o durată garantată de până la 60 de luni o acoperire ceramică va fi întotdeauna cea mai bună opțiune din punct de vedere al calității / prețului.

Probabil cel mai bun atelier din Pitesti pentru detailing auto și protejare mașina.